Menu

0527-622221/06-23444450

Geluk.

Er kan leven zijn na borstkanker!

Charmant Care

Korte Achterzijde 10a
8302 DZ Emmeloord

0527-622 221
info@charmantcare.nl

Maandag          Gesloten
Dinsdag            10:00 - 17:30
Woensdag        10:00 - 17:30
Donderdag       10:00 - 17:30
Vrijdag              10:00 - 17:30
Zaterdag           10:00 - 17:00

 

klantonderzoek borstprothese

De vrouw en borstkanker

Een diagnose van borstkanker verandert het leven van een vrouw en laat letterlijk en figuurlijk littekens achter. Een borstprothese kan u helpen bij het oppakken van het dagelijks leven na deze vervelende en ingrijpende periode. Charmant Care kan u niet alleen adviseren bij de aanschaf van de juiste borstprothese, maar bij het aanschaffen van aanverwante artikelen zoals speciale prothese-beha’s, badpakken en diverse verzorgende artikelen. Samen met u wordt gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. 

Charmant Care heeft een ruim assortiment aan borstprotheses op voorraad. Wij werken met de merken  ABC Breast Care, Amoena, Antia en Silima.

Elke leverancier heeft een eigen pasvorm en verschillende soorten protheses. Hierdoor kan iedere klant worden geholpen aan de prothese die bij haar past.

 

 

 

Annie Kwakman

Annie Kwakman

Mede eigenaresse Annie Kwakman weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn. Mede hierdoor is zij uitstekend in staat u te adviseren en te begeleiden.

Annie adviseert bij de aanschaf van de juiste borstprothese, maar ook bij het aanschafen van speciale prothese- beha's en badkleding. De lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese is bijna niet meer te onderscheiden van 'normale'  lingerie en badmode.

 Bij het aanschaf van de juiste borstprothese is een goed zittend beha erg belangrijk. 

 

Veel geluk

klavertje vier

Eigen ervaring

Bij mij is in 1995 borstkanker geconstateerd. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Op dat moment stond mijn leven en die van mij gezin op zijn kop. Je stapt in een sneltrein, waar je niet eerder kunt uitstappen dan dat alles achter de rug is. Dan pas begint de periode van verwerken van het gene wat je allemaal is overkomen. Nu vele jaren laten ben ik nog steed heel dankbaar en gelukkig dat ik van het leven mag genieten. Dat is , spijtig genoeg, niet iedereen gegeven.

Afspraak en informatie

Klink hier voor de volgende pagina

Voor  advies of informatie kunt u een afspraak maken of even bij ons binnen lopen.

Als u  maandags een afspraak wilt maken dat kan ook. 

Wij nemen alle tijd om uw vragen zorgvuldig en deskundig te antwoorden.