Menu

0527-622221/06-23444450

Klittenbandsysteem

Charmant Lingerie & Care

Korte achterzijde 10a

8302 DZ Emmeloord

0527-622221 of 06-23444450

info@charmantcare.nl

 

Voor al deze handelingen vraag ik u een afspraak te maken.

Deze is op verschillende dagen en tijdstippen in te plannen. Zowel op locatie als bij u thuis.

U mag vrijblijven binnen komen in onze winkel. 

Charmant  Care heeft de Care afdeling uitgebreid met meerdere hulpmiddelen. Wel te verstaan verbandhulpmiddelen. Sinds november 2016 zijn wij ook bevoegd om te mogen zwachtelen en mogen wij ook Curetex aanmeten oa een thorax. Ook hebben wij het klittenbandsysteem in ons assortiment zitten. Al deze hulpmiddelen vallen onder verbandhulpmiddelen en deze worden vergoed via de zorgverzekering. Houdt u wel rekening mee dat het eerst van uw eigen bijdrage wordt afgeschreven. 

Tinkfit

Tinkfit is een ronbrei confectie drukklasse 2 broek, deze is in een LC en LF te krijgen. De tinkfit valt onder verbandhulpmiddelen en wordt vergoed door de zorgverzekering. Doordat het een rondbrei is de draagcomfort optimaal.

Curetex

Curetex is een op maat gemaakt product wat zowel als thorax bandage en als drukklasse bandage op de benen kan worden aangemeten. Curetex valt ook onder verbandhulpmiddelen en wordt hierdoor ook vergoed door de zorgverzekering.

Als u meer informatie over de Curetex wilt, staan wij u vrijblijvend te woord over dit product

Thorax Curetek

Zwachtel verband

Wij zijn ook gecentificeerd in het zwachtelen van armen en benen. Deze handelingen worden ook volledig vergoed door de zorgverzekering. Voor het zwachtelen komen wij bij u aan huis of u kan bij ons op de locatie komen. 

 

Voor meer informatie staan wij u graag te woord.