Therapeutisch elastische compressie hulpmiddelen

Charmant Care is vanaf oktober 2016 gespecialiseerd in het aanmeten van Therapeutische Elastische Compressie hulpmiddelen (elastische kousen).

Het doel van de elastische kous is een stoornis in de bloed- en lymfevaten zoveel mogelijk op te heffen.

Elastische kousen kunnen o.a. worden ingezet bij spataderen. oedeem (ook in de armen), vermoeide en onrustige benen en bij kramp of pijn in de benen. Elastische kousen worden altijd aangemeten aan de hand van uw omvang- en lengtematen. 

Voor advies of informatie kunt u een afspraak maken of even bij ons binnen lopen. Wij nemen alle tijd om uw vragen zorgvuldig en deskundig te antwoorden.

Mediven 550 Arm Mit Handschuh
Meten 3

Armkousen

Wij meten diverse armkousen aan, o.a. rondbrei en vlakbrei. Deze zijn naast de standaard kleur beige en zwart ook in mode kleuren te krijgen.

Steunkousen

Het aanmeten van steunkousen doen wij kosteloos bij u thuis of instelling waar u verblijft.

Hulpmiddelen

Trek de elastische kousen ’s morgens direct aan. Om het voor u eenvoudiger te maken hebben wij hiervoor een uitgebreid assortiment aan en uittrek hulpmiddelen.

Verband­hulpmiddelen

Wij zijn ook bevoegd om te mogen zwachtelen en Curetex aanmeten (o.a. een thorax). Ook hebben wij het klittenbandsysteem in ons assortiment.

Klachtenprocedure

Wanneer u niet tevreden bent met de producten of onze service, kunt u zowel mondeling als schriftelijke een klacht bij ons indienen.Wij gaan ervan uit dat we gezamenlijk tot een oplossing komen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u terecht bij de klachtencommissie van NVCZ (www.NVCZ.nl) of (Preventie en Klachtenopvang – Erisietsmisgegaan).