De vrouw en borstkanker

Een diagnose van borstkanker verandert het leven van een vrouw en laat letterlijk en figuurlijk littekens achter. Een borstprothese kan u helpen bij het oppakken van het dagelijks leven na deze vervelende en ingrijpende periode. Charmant Care kan u niet alleen adviseren bij de aanschaf van de juiste borstprothese, maar bij het aanschaffen van aanverwante artikelen zoals speciale prothese-beha’s, badpakken en diverse verzorgende artikelen. Samen met u wordt gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing.

Charmant Care heeft een ruim assortiment aan borstprotheses op voorraad. Wij werken met de merken ABC Breast Care, Amoena en Antia en Silima

Elke leverancier heeft een eigen pasvorm en verschillende soorten protheses. Hierdoor kan iedere klant worden geholpen aan de prothese die bij haar past.

Voor advies of informatie kunt u een afspraak maken of mailen.

 Wij nemen alle tijd om uw vragen zorgvuldig en deskundig te antwoorden.

Annie Kwakman
Annie Kwakman

Bij mij is in 1995 borstkanker geconstateerd. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Op dat moment stond mijn leven en die van mij gezin op zijn kop. Je stapt in een sneltrein, waar je niet eerder kunt uitstappen dan dat alles achter de rug is. Dan pas begint de periode van verwerken van het gene wat je allemaal is overkomen. Nu vele jaren laten ben ik nog steed heel dankbaar en gelukkig dat ik van het leven mag genieten. Dat is, spijtig genoeg, niet iedereen gegeven.

Mede eigenaresse Annie Kwakman weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn. Mede hierdoor is zij uitstekend in staat u te adviseren en te begeleiden.

Annie en Petra ( moeder en dochter) adviseren  bij de aanschaf van de juiste borstprothese, maar ook bij het aanschaffen van speciale prothese- beha’s en badkleding. De lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese is bijna niet meer te onderscheiden van ‘normale’  lingerie en badmode.

 Bij het aanschaf van de juiste borstprothese is een goed zittend beha erg belangrijk. 

Erkend medische speciaalzaak & klachtencommissie

Charmant Care is erkend medisch speciaalzaak. Deze wordt door de zorgverzekeraars erkend. 

De borstprothese’s zitten in uw basispakket.

 Houdt uw rekening mee dat het wel verrekend met uw eigenbijdrage ( 2024 is dit 385 euro).

U heeft recht op 1 keer in de 2 jaar een nieuwe prothese. Wij regelen dit voor u met uw eigen zorgverzekeraar.

Wanneer u niet tevreden bent met de producten of onze service, kunt u zowel mondeling als schriftelijk een klacht bij ons indienen. Wij gaan ervan uit dat we gezamenlijk tot een oplossing komen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u terecht bij de klachtencommissie van Preventie en Klachtenopvang- ‘Erisietsmisgegaan.nl’. www.erisietsmisgegaan.nl of www.nvmcz.nl