Verbandhulpmiddelen

Charmant Care heeft de Care afdeling uitgebreid met meerdere hulpmiddelen. Wel te verstaan verbandhulpmiddelen. Sinds november 2016 zijn wij ook bevoegd om te mogen zwachtelen en mogen wij ook Curetex aanmeten (o.a. een thorax). Ook hebben wij het klittenbandsysteem in ons assortiment zitten. Al deze hulpmiddelen vallen onder verbandhulpmiddelen en deze worden vergoed via de zorgverzekering. Houdt u wel rekening mee dat het eerst van uw eigen bijdrage wordt afgeschreven.

Curetext

Curetex is een op maat gemaakt product wat zowel als thorax bandage en als drukklasse bandage op de benen kan worden aangemeten. Curetex valt ook onder verbandhulpmiddelen en wordt hierdoor ook vergoed door de zorgverzekering.

Als u meer informatie over de Curetex wilt, staan wij u vrijblijvend te woord over dit product.

TinkFit 3

Tinkfit

Tinkfit is een rondbrei confectie drukklasse 2 broek, deze is in een LC en LF te krijgen. De Tinkfit valt onder verbandhulpmiddelen en wordt vergoed door de zorgverzekering. Doordat het een rondbrei is de draagcomfort optimaal.

Zwachtelen

Wij zijn ook gecertificeerd in het zwachtelen van armen en benen. Deze handelingen worden ook volledig vergoed door de zorgverzekering. Voor het zwachtelen komen wij bij u aan huis of u kan bij ons op de locatie komen.